Probudi se, pokreni se, izrazi se

Trening o kreativnosti: Izrazi se

Izrazi se je treći po redu trening iz ciklusa: „Kreativni pristup životu“ – Probudi se, Pokreni se, Izrazi se.

Imamo inicijativu. Glinu. Hlad koji pravi hrast star dvadesetak godina. Veliko dvorište. Gitaru. Imamo znanja i tehnike koje nam pomažu da ispoljimo svoj autentičan izraz. Koje pomažu u razumevanju, razvoju i osećaju inicijative u ljubavi i radu. Ono što svi imamo je kapacitet za spontanost i kreativnost. Iz različitih razloga ona može biti blokirana. Te blokade otežavaju nam rešavanje  životnih problema i sprečavavju ispoljavanje potencijala i autentičnosti.

Ivana Paunović

Kreativnost je kada smo sposobni da osmislimo nova rešenja za probleme sa kojima se suočavamo. Živimo u okruženju u kom se često menjaju okolnosti i kako bismo se lako prilagodili tim promenama, potrebne su nam hrabrost i inicijativa udružene sa maštom. Zato se na treningu „Izrazi se“ bavio blokadama u razvoju zrele inicijative i kreativnosti kao i psihološkim gorivom za našu autentičnost i njeno ispoljavanje. Pomoć da bolje razumemo, osetimo i primenimo psihološka znanja na ove teme naći ćemo u tehnikama različitih pravaca. Sve ćemo začiniti i grnčarskom radionicom. U trening su uključeni materijali i glina za grnčarske radionice.

Formirano grupu onih koji žele da nam se pridruže. Entuzijazam nije ograničen, no mesta na treningu jesu na 15 učesnika.

https://www.youtube.com/watch?v=716U3cxOwD0&ab_channel=OLICentar

Informacije o treningu

Datum: 12/13 jun (subota i nedelja)

Vreme: 10:00-16:00h (oba dana)

Mesto: Novi Slankamen, letnji centar OLI centra

Cena treninga je 13.000 rsd.

Na trening se možete prijaviti putem telefona 0603405550 ili mejla oliedukativnicentar@gmail.com

Napomena: Trening se realizuje na otvorenom, uz poštovanje epidemioloških mera.

Dođite da oblikujemo kreativnost, inicijativu i glinu!

Autor i realizator treninga:

Ivana Paunović

Ivana je OLI psihoterapeut, edukator i mentor u OLI Centru. Pored vođenja edukacija za buduće OLI psihoterapeute, psihološke savetnike i koučeve, Ivana se interesuje i bavi temama kreativnosti i spontanosti, inicijative. Vodi radionice kreativnog pristupa životu spajajući psihologiju i  glumu i baš kao i na ovom susretu – grnčariju. Više o autoru i realizatoru možete pročitati ovde