Iskustva

ivana-radionica-9-2016-169_resize

Mesto na kome možete podeliti i pročitati iskustva radioničara i edukanata:

17 Comments

  1. U donjem prozoru “Komentar” možete podeliti svoja iskustva i utiske.
    Na koji način koristite stečeno znanje u privatnom životu, poslu…
    Šta vam je bilo najznačajnije za Vaš lični rast i razvoj…
    Šta biste podelili sa drugima koji su u procesu edukacije ili planiraju da budu…

    Like

  2. Suncica says:

    Mnogo toga sam naučila od Ivane i njenih radionica. Svakoj se radujem jer zahteva od nas da se pokrenemo, da ne budemo pasivni, da naučimo nešto kroz procedure i to ostaje trajno u našem životu.

    Liked by 1 person

  3. Milena Z says:

    Drago mi je sto sam bila deo grupe u vise navrata i prisustvovala radionicama Ivane Paunovic, zaista odlicna atmosfera je uvek vladala u grupi, a Ivanina predavanja su stvarno uticala da prosirim znanje i interese.

    Liked by 1 person

  4. Zeljka Radulovic says:

    Ivana Paunović je predivno biće, izuzetan psiholog, psihoterapet i edukatar. Srećna sam što sam prošla i završila akreditovani kurs koji mi je doneo zvanje „O.L.I. trener razvojnih veština”, gde sam, pored znanja, uživala u divnoj atmosferi grupe, čemu je Ivana, naravno, najviše doprinela. Kao i mojoj želji da nastavim s edukacijom.
    Potkovana je znanjem i veštinom da svoja umeća prenese drugima uz osmeh i ležernost, kakvu poseduju skromni, a svesni sebe i drugih, mudri i pametni ljudi. Hvala, Ivana, iz sveg srca! Samo napred!

    Liked by 1 person

  5. Marija says:

    Ivana je izuzetan stručnjak i profesionalac. Na njenim radionicama sam naučila dosta stvari, a najviše o sebi i odnosima sa drugima.

    Liked by 1 person

  6. Teodora says:

    Vrlo sam zadovoljna njenim prezentovanjem tema kao i samom pristupu ljudima.
    Poseduje veliko znanje i uvek se trudi da prakticnim primerima priblizi sustinu.
    Nasmejana, vedra, spremna za svaki odgovor. Vrlo organizovana i strucna.
    Zaista svaka pohvala za Ivanu.

    Liked by 1 person

  7. Hm,moje iskustvo sa Ivanom Paunović počinje od mog prvog telefonskog poziva Oli centra, krajem proleća 2014. ,u želji da dobijem samo informaciju o edukaciji, naiđoh, obradovana ,na topao glas, iskreno empatičan ton ,čak i prizvuk zabrinutosti na moju opasku da ne znam da li će mi majčina bolest dozovoliti da dođem u Letnju školu …Sve pohvale za Ivaninu stručnost,ljudskost,strpljenje,trud ,ljupkost i toplinu !

    Liked by 1 person

  8. Olivera says:

    Ивана Пауновић је одличан едукатор. Код ње је таленат који је свакако евидентан обогаћен знањем, праксом и добром припремом предавања. Сваки модул је унапред структуиран са јасним циљевима са којима вас упознаје на почетку, а онда све крене да тече спонтано и лагано као кад гледате врхунског музичара који свира па вам се чини да и ви то можете.

    Полазнике уводи у тему ненаметљиво кроз живу причу или пример који дају сами учесници. Има дара да вас намами да учествујете и размишљате а нисте тога ни свесни до самог краја када се осећате изузетно исцрпљено.Тај умор на крају вам пружи задовољство да сте дог дана заиста урадили нешто корисно за вас.

    Оно што ми се можда и највише допада код Иване је то што себе не ставља у први план. Била сам на многим семинарима на којима предавач самопромоцијом потисне у други план предиван процес сазнања. Код ње тога нема. Он води и усмерава. Веома је свесна динамике групе и њоме се руководи. Радо прихвата сугестије учесника. Мени је било дивно на њеном тренингу.

    Like

  9. Maja M says:

    Ivanu pratim vec 2 godine na prakticnim radionicama.Bilo ih je dosta..vrlo su kreativne I vesele I korisne …Ivana je za to zaduzena.
    Jaka je I sarmantna..najbolja u svojoj struci…
    Pohadjala sam puno radionica ali ona je zaista genije.
    Ono sto mi se svidja je njena slikovitost I sazetost prikaza
    Kao licnost je sarmantna, borbena I nadasve pozitivno strastvena osoba.
    Takvih ljudi je malo kao edukatora kod nas.
    Predstoji joj svetska karijera…a dok je stranci ne maznu mi cemo posecivati njenu skolicu zivota

    Like

  10. Milica says:

    Za Ivanu imam samo reci hvale. Njena predavanja su veoma bogata, jasno koncipirana, ali ne i nametljiva. Ivana prosto ima osecaj kada treba ona da prica, kada to “trazi” od nas, kada je nekog potrebno prekinuti, objasniti kako ona razmislja, zasto je to pitala, kako je dosla do toga… Prosto, sa Ivanom je osecaj kao da imamo grub materijal pred sobom i ona nas uci kako da ga oblikujemo, svi zajedno. Ne samo mi i ne samo ona. Ja sam zaista odusevljena i radujem se svakom vidu rada sa njom.

    Liked by 1 person

  11. Milanka Petković says:

    Zahvalnost je mala reč za iskustvo koje sam doživela u grupama edukanata i edukatorom Ivanom Paunović. Nepresušna energija, profesionalizam,nova znanja i veštine koje je Ivana podelila sa nama su neprocenljivo bogatstvo. Meni u privatnom životu radu , lično će doneti sigurnost i spektar novih istraživanja i delovanja. Hvala draga Ivana, i sa radošću čekam novi trening.

    Liked by 1 person

  12. Trening razvojnih veština, koji vodi Ivana Paunović bih preporučila svima koji žele da na jasan, konkretan, praktičan, ali i pre svega zanimljiv način istraže “zastoje” kako na poslovnom tako i na privatnom planu. Da otkriju šta ih to sprečava da žive ispunjenije živote i ostvaruju željene ciljeve. Pored toga što sam imala priliku da prisustvujem radionicama Ivane Paunović, koja je odličan edukator, posvećena da do kraja razjasni svaku potencijalnu nedoumicu ili nejasnoću vezano za temu koja se obrađuje, takođe sam imala zadovoljstvo da trening razvojnih veština prodjem zajedno sa divnom grupom entuzijastičnih ljudi, koji su, svako na svoj način doprineli da rad na razvojnim veštinama protekne u fantastičnoj atmosferi.

    Like

  13. nadjasarenac says:

    Trening razvojnih veština, koji vodi Ivana Paunović bih preporučila svima koji žele da na jasan, konkretan, praktičan, ali i pre svega zanimljiv način istraže “zastoje” kako na poslovnom tako i na privatnom planu. Da otkriju šta ih to sprečava da žive ispunjenije živote i ostvaruju željene ciljeve. Pored toga što sam imala priliku da prisustvujem radionicama Ivane Paunović, koja je odličan edukator, posvećena da do kraja razjasni svaku potencijalnu nedoumicu ili nejasnoću vezano za temu koja se obrađuje, takođe sam imala zadovoljstvo da trening razvojnih veština prodjem zajedno sa divnom grupom entuzijastičnih ljudi, koji su, svako na svoj način doprineli da rad na razvojnim veštinama protekne u fantastičnoj atmosferi.

    Like

  14. Sunčica Jovanović says:

    Trening razvojnih veština je ispunio moja očekivanja. Odgovore na sva pitanja koja su mi se javljala prateći edukaciju, sam dobila na veoma jednostavan i primenljiv način. Takođe sam naučila nekoliko “caka” od trenera za trenere, kako voditi ceo proces i razvijati ljude. Komentari grupe i njihova zapažanja su bila veoma korisna, kao i sav prateći materijal. Ivanu i trening ću preporučivati svakome ko radi sa ljudima i ko želi profesionalno da se usavršava.

    Like

  15. Milena says:

    Kao ucesnik vise radionica koje sam pohadjala kod Ivane imam samo reci hvale. Izuzetno je strucna i kompetentna u svojoj oblasti, na lak i jednostavan nacin prenosi znanje i iskustvo, uz uvek dobru atmosferu koju kreira svojom energijom i velikim angazmanom i ucescem. Iskustvo na radionicama me je naucilo mnogim vestinama i inspirisalo na dalji rad na sebi i usavrsavanje. Vrlo iskusan predavac i odlican psiholog

    Like

  16. ediba says:

    Draga Ivana,
    Hvala ti što si došla u Tuzlu i ponudila divan psihološki svijet!

    Like

  17. Jelena says:

    Nije tajna da pored ličnih afiniteta ka nekoj oblasti veliku ulogu u daljem razvoju interesovanja igra i kako nam je ta tematika predstavljena.
    Još u školi našu pažnju privlače predmeti na kojima profesori svoje znanje prenose na zanimljiv način koji drži našu pažnju i stvara želju za još.
    To je ujedno i moj najjači utisak vezano za Ivanu i njen rad nakon odslušanih predavanja u SKC-u i prolaska kroz “O.L.I. psihodinamski trening razvojnih veština”.
    Od primere sa kojima možete da se povežete i u njima pronađete do velikog broja metoda i tehnika, uvešće vas u svet psihologije I analize, motivisati da razmišljate i da sebe i svet oko vas sagledate iz nekog novog/drugog ugla.
    Sve peporuke i veliko hvala!

    Liked by 1 person

Leave a Comment