Uvodni modul edukacije

logo_zlatni 

Edukacija za buduće psihoterapeute, psihološke savetnike i life coach-eve

Sertifikovani, uvodni nivo, edukacije iz OLI integrativnog psihodinamskog metoda za buduće life i poslovne coach-eve, psihološke savetnike i psihoterapeute

u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Tuzli, Podgorici i Subotici.

Na dvodnevnom uvodnom modulu dobićete priliku da i kroz rad na ličnim iskustvima upoznate OLI metod i primenite osnovne tehnike savremenog psihodinamskog načina pristupa čoveku.

U toku uvodnog nivoa bavićemo se osnovama rada sa klijentima zasnovanog na OLI metodu, različitim tehnikama otkrivanja lične istine i rada na sebi i drugima, bazičnim sposobnostima i kontra-sposobnostima i drugim konceptima koji su od suštinske važnosti za rad sa ljudima.

**Nakon završenog početnog nivoa edukacije dobija se sertifikat uvodnog nivoa iz OLI Metoda i mogućnost nastavka edukacije u željenom pravcu (savetovanje/psihoterapija ili life i poslovni coaching).**

Sve edukacije iz OLI Metoda su akreditovane od strane Udruženja za Psihoterapiju, Savetovanje i Koučing Srbije i EAC (Evropske asocijacije za savetovanje).
Vode do nacionalnog sertifikata akreditovanog life coacha/ psihološkog savetnika/ psihoterapeuta i članstva u EMCC (Evropski Sa vet za Koučing i Mentorstvo).

Edukacije je moguće pratiti i online!

Ko se može prijaviti:
Uvodni modul mogu pohađati kandidati bilo kod obrazovnog profila!

Za dalju edukaciju:
-U edukaciju iz life i poslovnog coachinga se mogu uključiti kandidati bilo kog obrazovnog profila.
-U edukaciju iz savetovanja/psihoterapije mogu se uključiti kandidati koji imaju diplomu nekog od fakulteta humanističkog usmerenja, kao i studenti tih fakulteta ( psihologija, andragogija, medicina, pedagogija…) .

Veličina grupe: rad sprovodimo u malim grupama.

Voditelj edukacije: Ivana Paunović, OLI psihoterapeut i edukator

Informacije i prijave:
oliedukativnicentar@gmail.com ili
060 40 55 605

Više o edukacijama možete pročitati i na http://www.olicentar.rs

Dobro došli!

 

This slideshow requires JavaScript.